Röstträna online

Nu kan du boka röstträning via ett onlinebesök via Zoom. Ett perfekt alternativ för dig som vill röstträna hemifrån, vill hålla social distans eller inte befinner dig i Stockholmsområdet. 

Röstträningen kan innebära olika artikulationsövningar, andningsteknik, olika former av muntlig framställning,  fonationsrör,  avspänningsövningar eller presentation- och framträdandeteknik. Målet är att du ska bli en tryggare röstanvändare som på ett obehindrat och övertygande sätt kan använda sin röst.

Hur bokar jag ett onlinebesök?

För att boka ett onlinebesök kan du antingen söka efter en ledig tid via länken eller genom att anmäla intresse för ett onlinebesök via formuläret.

När du fyller i kontaktformuläret uppger du dina kontaktuppgifter, vilken veckodag och tid som passar dig bäst. När jag mottagit ditt meddelande återkommer jag till dig med ett tidsförslag utifrån dina önskemål.

Ett onlinebesök är 50 minuter och kostar 770 kr. Betalning via faktura. 

Omdömen från tidigare kunder

Jag anlitade Jonas i mars 2021 för att få hjälp med en överansträngd röst. Jonas ställde bra utforskande frågor, och zoomade sedan snabbt in på rotorsaken till mitt problem. Vi gjorde några övningar som hjälpte mig och dem fick jag även via mail så att jag kan fortsätta öva. Jag är helt nöjd med min upplevelse, bemötandet samt hur Jonas tacklade uppgiften. Jag vill varmt rekommendera Jonas för alla som pratar mycket eller talar offentligt!
Marion Ehmann
Jurist
Jonas är mycket duktig på att få ut det bästa av sina elever. Att jobba med rösten är utlämnande, men man känner sig trygg med Jonas. Det är dessutom väldigt roligt! Rekommenderar varmt!
Kjersti Hasselstedt
Danspedagog & Pilatesinstruktör
Jag började med röstträning för att komma åt problem med trött och tappad röst. Under träningen insåg jag inte bara (det jag misstänkt) att rösten hänger ihop med spänningar och stress i kroppen, utan också att röstträningen kunde vara ett så verksamt verktyg för att komma åt problemet. Förutom den konkreta träningen var Jonas också bra på att förklara och svarar på frågor som uppstod kring hur röst, andning och kropp hänger ihop. Med relativt få träffar fick jag många ahaupplevelser och nya färdigheter, och det är nu mycket roligare och skönare att använda rösten.
Kristina Nyström
Jonas röstcoaching hjälpte mig enormt i mitt arbete som speaker och radiopratare. Jag kan varmt rekommendera hans tjänster för alla som använder sin röst som verktyg i arbetet eller på fritiden.
Tuomas Ojala
Radioreporter & Musiker

Använd formuläret för att anmäla ditt intresse av ett onlinebesök. När jag mottagit din förfrågan återkommer jag med ett tidsförslag till angiven e-post.

    Onsdag eftermiddagTorsdag förmiddagTorsdag eftermiddagFredag förmiddagFredag eftermiddag

    Jag har läst och accepterat gällande villkor.

    Boka tid