Beställ ett presentkort

Passa på att ge bort en hållbar upplevelse till någon du bryr dig om. Köp ett presentkort för individuell röstträning hos logonom Jonas Ek. Röstträningen erbjuds på plats i centrala Stockholm eller via ett onlinebesök.

Du beställer ett presentkort via formuläret. Där anger du den tjänst du vill ge bort samt kontaktuppgifter till beställaren, till vilken gatuadress presentkortet ska postas och den e-post dit fakturan ska skickas.

När beställningen är genomförd kommer du få en faktura till din e-post. När fakturan är betald och inbetalningen registrerad kommer presentkortet att aktiveras och är redo att använda.

Presentkort
Jonas hjälper mig på ypperligt vis med min heshet efter röstansträngning och svullna stämband. Jag som jobbar som psykolog med klienter, föreläsningar, leda större möten mm. behöver en röst som funkar.
Nu gör den äntligen det igen! Med kunskap, bra övningar, tydliga instruktioner och feedback och en hel hop humor tar vi oss igenom våra sessioner. Så glad för den hjälp jag får! Rekommenderar starkt.
Ellinor Eriksson
Leg. Psykolog
Extremt kunnig! Gav direkta konkreta tips som hjälper mig i jobbet direkt. Om du ens funderat på röstcoach så kör 100%. Det är en game-changer!
Johan Ström
Head of Product
Fyll i formuläret för att
beställa ditt presentkort

    Jag har läst och accepterat gällande villkor.

    Vill du veta mer om röstträning?

    Boka tid