Ge bort en hållbar upplevelse till någon du bryr dig om

Beställ ett presentkort för individuell röstträning på plats i centrala Stockholm eller via ett onlinebesök.

Så beställer du ditt presentkort

I formuläret som du hittar längre ner på sidan ska du fylla i följande information för att beställa ditt presentkort.

1. Kontaktuppgifter till köparen

Fyll i formuläret med de kontaktuppgifter som behövs för att beställningen ska kunna genomföras. Uppge namn på köparen, adress, postnummer och ort samt den e-postadress dit fakturan kommer skickas.

2. Välj tjänst

Här väljer du vilken tjänst som du vill ge bort. Du kan välja mellan att ge bort enskilda sessioner, paketlösningar eller onlinebesök.

3. Meddelande och villkor

Du kan lämna ett meddelanden i formuläret t.ex. om du vill att presentkortet ska postas till en annan adress än fakturadressen. När du läst och accepterat villkoren för ditt köp kan du skicka din beställning.​

4. Betalning

Du betalar via faktura. När beställningen är genomförd kommer du få en faktura till din e-post. När fakturan är betald och inbetalningen registrerad kommer presentkortet att aktiveras och är redo att använda.

Vad säger tidigare klienter...

Jonas är mycket pedagogisk och kunnig. Fick bra övningar anpassade efter mina behov. Har förbättrat min kommunikation genom att använda rösten bättre. Jag är enormt nöjd. 

Åsa Lindgren

Beställ ett presentkort

Passa på att ge bort en hållbar upplevelse till någon du bryr dig om. Köp ett presentkort för individuell röstträning hos logonom Jonas Ek. Röstträningen erbjuds på plats i centrala Stockholm eller via ett onlinebesök.

Du beställer ett presentkort via formuläret. Där anger du den tjänst du vill ge bort samt kontaktuppgifter till beställaren, till vilken gatuadress presentkortet ska postas och den e-post dit fakturan ska skickas.

När beställningen är genomförd kommer du få en faktura till din e-post. När fakturan är betald och inbetalningen registrerad kommer presentkortet att aktiveras och är redo att använda.

Presentkort
Jonas hjälper mig på ypperligt vis med min heshet efter röstansträngning och svullna stämband. Jag som jobbar som psykolog med klienter, föreläsningar, leda större möten mm. behöver en röst som funkar.
Nu gör den äntligen det igen! Med kunskap, bra övningar, tydliga instruktioner och feedback och en hel hop humor tar vi oss igenom våra sessioner. Så glad för den hjälp jag får! Rekommenderar starkt.
Ellinor Eriksson
Leg. Psykolog
Extremt kunnig! Gav direkta konkreta tips som hjälper mig i jobbet direkt. Om du ens funderat på röstcoach så kör 100%. Det är en game-changer!
Johan Ström
Head of Product

Fyll i formuläret för att
beställa ditt presentkort

    Boka tid