Använd ditt friskvårdsbidrag för att röstträna

Har du ett röstkrävande yrke?

Om du har ett yrke som ställer höga krav på din röst är det av särskild betydelse att din röst fungerar som den ska. Genom att effektivt och hållbart träna din röstanvändning kan du förebygga eventuella röstbesvär. På samma sätt som du kan förebygga skador och slitage på din kropp genom träning på exempelvis ett gym, kan du förebygga röstproblem genom röstträning hos mig.

Din arbetsgivare beslutar om ditt friskvårdsbidrag

Skatteverket har tagit bort sin lista över godkända friskvårdsaktiviteter, och istället är det nu din arbetsgivare som beslutar hur ditt friskvårdsbidrag kan användas. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar angående bokning av sessioner inom ramen för ditt friskvårdsbidrag.

Din rösthälsa är en del av din arbetsmiljö

Från och med 2016 inkluderar Arbetsmiljöverket röstanvändning som en integrerad del av en hälsosam arbetsmiljö i föreskrifterna om Belastningsergonomi (ASF 2012:2) och Organisatorisk och social arbetsmiljö (ASF 2015:4).

Det är därför särskilt viktigt för dig med ett yrke som ställer höga krav på röstanvändning att vara medveten om hur du kan förebygga eventuella röstproblem och att du har kunskap om hur du kan undvika slitage på rösten.

Den kunskapen kan du får genom att komma och röstträna tillsammans med mig!

Friskvårdsbidrag

Vad säger tidigare klienter...

Jag har utvecklat min röst betydligt sedan jag fått lektioner av Jonas Ek! Min röst är mitt arbetsredskap och det var min arbetsgivare som anser att det är personalvård så dom erbjöd mig möjligheten och det har verkligen verkligen gett utdelning både för arbetsgivaren och mig personligen. Med goda råd och övningar låter rösten nu betydligt bättre.

Ingela Eriksson

Inläsare

Jag anlitade Jonas i mars 2021 för att få hjälp med en överansträngd röst. Jonas ställde bra utforskande frågor, och zoomade sedan snabbt in på rotorsaken till mitt problem. Vi gjorde några övningar som hjälpte mig och dem fick jag även via mail så att jag kan fortsätta öva. Jag är helt nöjd med min upplevelse, bemötandet samt hur Jonas tacklade uppgiften. Jag vill varmt rekommendera Jonas för alla som pratar mycket eller talar offentligt!

Marion Ehmann

Jurist

Klicka för att boka en tid eller för att kontakta mig