Använd ditt friskvårdsbidrag för att röstträna

Har du ett röstkrävande yrke?

Om du har ett yrke som ställer höga krav på din röst är det av särskild betydelse att din röst fungerar som den ska. Genom att effektivt och hållbart träna din röstanvändning kan du förebygga eventuella röstbesvär. På samma sätt som du kan förebygga skador och slitage på din kropp genom träning på exempelvis ett gym, kan du förebygga röstproblem genom röstträning hos mig.

Din arbetsgivare beslutar om ditt friskvårdsbidrag

Skatteverket har tagit bort sin lista över godkända friskvårdsaktiviteter, och istället är det nu din arbetsgivare som beslutar hur ditt friskvårdsbidrag kan användas. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar angående bokning av sessioner inom ramen för ditt friskvårdsbidrag.

Din rösthälsa är en del av din arbetsmiljö

Från och med 2016 inkluderar Arbetsmiljöverket röstanvändning som en integrerad del av en hälsosam arbetsmiljö i föreskrifterna om Belastningsergonomi (ASF 2012:2) och Organisatorisk och social arbetsmiljö (ASF 2015:4).

Det är därför särskilt viktigt för dig med ett yrke som ställer höga krav på röstanvändning att vara medveten om hur du kan förebygga eventuella röstproblem och att du har kunskap om hur du kan undvika slitage på rösten.

Den kunskapen kan du får genom att komma och röstträna tillsammans med mig!

Vad säger tidigare klienter...

I min yrkesroll som föreläsare och lärare har jag fått enorm nytta av allt jag lärt mig av Jonas. Min röst håller nu längre samt artikulationen är tydligare. Jag är oerhört glad av att jag tog tiden att få handledning av Jonas. Han är inspirerande och pedagogisk samt oerhört kompetent.
Tiia Ojala
Leg. Lärare, Föreläsare & Läromedelsförfattare
Jonas hjälper mig på ypperligt vis med min heshet efter röstansträngning och svullna stämband. Jag som jobbar som psykolog med klienter, föreläsningar, leda större möten mm. behöver en röst som funkar. Nu gör den äntligen det igen! Med kunskap, bra övningar, tydliga instruktioner och feedback och en hel hop humor tar vi oss igenom våra sessioner. Så glad för den hjälp jag får! Rekommenderar starkt.
Ellinor Eriksson
Leg. Psykolog

Klicka för att boka en tid eller för att kontakta mig