Logonom Jonas Ek

Stärk din röst

Röstträning & talträning för privatpersoner och företag

Förbättra din röst och kommunikationsförmåga med röstträning

Som röstpedagog hjälper jag klienter att förbättra sin röstkvalitet genom att lära ut tekniker för att stärka och utveckla deras röst. Oavsett om du behöver hjälp med att andningsteknik, röststyrka, förbättra din talhastighet eller artikulation, eller lära dig att kommunicera mer effektivt, så kan jag hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig för att boka en tid för röstträning.

Hur går röstträningen till?

När du rösttränar hos mig kommer du få lära dig hur du kan ta kontroll över din röst. Utifrån dina behov och önskemål kommer vi tillsammans lyssna och reflektera över ditt röstanvändande, din andningsteknik och genom praktiska övningar förbättra din röst- och talteknik så att du får en mer variationsrik, hörbar och hållbar röst.

Röstträningen kan innebära olika artikulationsövningar, andningsteknik, olika former av muntlig framställning,  fonationsrör,  avspänningsövningar eller presentation- och framträdandeteknik. Målet är att du ska bli en tryggare röstanvändare som på ett obehindrat och övertygande sätt kan använda sin röst.

Du kan antingen träffa mig på plats vid Odenplan i Stockholm eller via ett onlinebesök. Välj mellan att boka ett enskilt pass, på 50 eller 90 minuter, eller en paketlösning till förmånligt pris. 

Jonas Ek har genom sin professionalism, sitt djupa kunnande och pedagogiska förmågor verkligen gjort stor skillnad för mig som dagligen använder rösten som verktyg. Dessutom är han ytterst sympatisk och förtroendeingivande. Jag rekommenderar honom varmt till alla som vill utvecklas inte bara i arbetslivet utan i livet som helhet.
Maria Modig
VD & Leg. Psykolog
Jag anlitade Jonas i mars 2021 för att få hjälp med en överansträngd röst. Jonas ställde bra utforskande frågor, och zoomade sedan snabbt in på rotorsaken till mitt problem. Vi gjorde några övningar som hjälpte mig och dem fick jag även via mail så att jag kan fortsätta öva. Jag är helt nöjd med min upplevelse, bemötandet samt hur Jonas tacklade uppgiften. Jag vill varmt rekommendera Jonas för alla som pratar mycket eller talar offentligt!
Marion Ehmann
Jurist

Jonas röstcoaching hjälpte mig enormt i mitt arbete som speaker och radiopratare. Jag kan varmt rekommendera hans tjänster för alla som använder sin röst som verktyg i arbetet eller på fritiden.

Tuomas Ojala
Radioreporter & Musiker

Extremt kunnig! Gav direkta konkreta tips som hjälper mig i jobbet direkt. Om du ens funderat på röstcoach så kör 100%. Det är en game-changer!

Johan Ström
Head of Product

Jonas is a brilliant voice coach, knowledgeable, enthusiastic, giving his clients 100% of his attention and highly adaptable to their needs and dreams. He believes in his students and makes them believe that anything is possible. And he proves it too. He combines academic knowledge and playfulness, authority and humbleness, and uses his great actor skills to make his lessons highly entertaining, while remaining focused on the goal. I’ve been lucky to have Jonas as a coach and give him my warmest recommendations.

Natalie Holm
Jurist
Jag började med röstträning för att komma åt problem med trött och tappad röst. Under träningen insåg jag inte bara (det jag misstänkt) att rösten hänger ihop med spänningar och stress i kroppen, utan också att röstträningen kunde vara ett så verksamt verktyg för att komma åt problemet. Förutom den konkreta träningen var Jonas också bra på att förklara och svarar på frågor som uppstod kring hur röst, andning och kropp hänger ihop. Med relativt få träffar fick jag många ahaupplevelser och nya färdigheter, och det är nu mycket roligare och skönare att använda rösten.
Kristina Nyström

Röstträna via ett onlinebesök

Passa på att boka ett onlinebesök och röstträna via Zoom. Det är ett perfekt alternativ till dig som vill spara restid, träna hemifrån eller under arbetstid.

Röstträna onlinebesök
Logonom Jonas Ek

Jonas Ek

Logonom

Är utbildad logonom vid Stockholms Musikpedagogiska Institut. Har en bakgrund inom teaterbranschen och har sen 2000 undervisat i olika estetiska ämnen på grundskolan, gymnasiet, högskolan, musik- och kulturskolor och på olika studieförbund.

Vid sidan av min privata undervisning arbetar jag som röstpedagog på Kungliga Svenska Balettskolan och som huvudlärare i röst på Calle Flygare teaterskola.

Boka en tid

Om du vill boka ett individuellt pass med mig kan du använda dig av länken här nedanför.

Du träffar mig på Västmannagatan 56, en kort promenad från Odenplan i Stockholm. 

Välkommen!